Innkalling til årsmøte i Stange Karateklubb

Årsmøtet avholdes fredag 11. mars, kl. 18:45 i gymsalen på Stange. Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes på e-post til styret innen 4. mars 2022.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene på e-post senest én uke før årsmøtet. For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Stange Karateklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Stange Karateklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett. Har du spørsmål som gjelder årsmøtet, kontakt oss på e-post. Vi håper så mange som mulig stiller opp for klubben sin!

Vel møtt!

styret i Stange Karateklubb